PIACI KÖRSÉTA

A PIACI KŐRSÉTA már a címében hordozza a lényeget. Ebben a blogban olyan eseteket, vagy tapasztalatokat írok le, amikre jártamban-keltemben akadok rá, és úgy ítélem meg, hogy tanulságul szolgálhat másoknak.

Friss topikok

Linkblog

Járj nyitott szemmel és vedd észre, ami jó, és ami rossz!

2009.02.08. 01:56 Milliomos Bölcsőde

A bunkó vevő és a rokfortos szendvics

Címkék: london auchan szupermarket grapefruit rokfort szinesbőrű

 

London a vevő szemével

 

Nem rég Londonban jártam. A lányom lakásától nem messze van egy "szuper" szupermarket. Olyan igazi, minden van hely. Még be sem mentünk, amikor megkérdezte, akarok-e cseresznyét, vagy epret enni?

Meglepődtem, mert a zárás előtt fél órával mentünk be az üzletbe. Igaza volt. Mindkettő kapható volt. Ami pedig még jobban meglepett, nem záróra előtti minőségben.

Nem messze tőlünk egy színes bőrű hölgy éppen a grapefruit között válogatott. Majdnem felröhögtem. Sorra tette vissza az egészségesebbnél egészségesebb gyümölcsöt, mert esetleg volt rajta egy pötty.

Mondtam is a lányomnak:..Látszik ez sem vásárolt még magyarországi Auchanban. Ahogy elnéztem őt, az jutott eszembe, nálunk biztosan gumikesztyűt húzna, és úgy válogatna a sok rohadt,- és penészes paradicsom között. A disznóknak szánt burgonyáról már nem is beszélve. Azon meg biztosan elcsodálkozna, hogy az összes rohadt árunál fel van tüntetve, hogy magyar minőség...

Pedig mekkora tévedés! Nem az áru a magyar minőség, hanem az a bagázs, amelyik vezeti azt.

Na de ne "politizáljunk"...Inkább látogassunk el a szendvicses pulthoz. A lányom legnagyobb csalódására nem volt rokfortos szendvics. Megkérdezte az eladót, mikor lesz legközelebb?...A legközelebb az most lett, mert az eladó azonnal elkészített egyet.

Az Auchan-nal összefüggésben, ezt a bejegyzést közérdekűnek minősítem, ezért a linket megküldöm nekik. Az Auchan gátlástalanul tesz ki a zöldséges pultokra, emberi fogyasztásra alkalmatlan és káros árukat (Penész=kandida betegség). Az olcsóság imázsának fenntartása érdekében az összes létező szemetet felvásárolja, másrészt a hibás tárolás miatt romlottan helyezi ki. Az összes üzletlánc között az Auchan üzletpolitikáját tekintem a legtisztességtelenebbnek. Lenézi a saját vevőrétegét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piacikorseta.blog.hu/api/trackback/id/tr52929481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása